نام:
نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
برنده نوبل ادبیات: قلبم همواره با رنجدیدگانی است که درباره آنها نوشتهام
«سوتلانا الکسیویچ»، نویسنده، نمایشنامهنویس و مستندنگار اهل «بلاروس» که پنجشنبه به عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات شناخته شد بر این باور است که «صرفا یک وقایعنگار نیست بلکه قلب او با رنجدیدگانی که درباره آنها نوشته، …
شیخرضایی: ادبیات کودک باید بچهها را به تفکر خلاق تشویق کند
حسین شیخرضایی، عضو هیات علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ضمن ابراز نگرانی از بیتوجهی به اقلیتها در ادبیات، گفت: مهمترین انتظاری که میتوان از ادبیات کودک داشت این است که بچهها را به تفکر خلاق تشویق کند. حسین شیخ رضایی، …
کاهش 28 عنوان کتاب کودک در دومین هفته مهر
بازار کتاب کودک و نوجوان در دومین هفته مهر 94 شاهد انتشار 66 اثر در حوزه ادبیات داستانی بود که نسبت به مدت مشابه در شهریورماه با کاهش 28 عنوان روبهرو بوده است. 45 عنوان از این آثار تالیفی و بقیه ترجمه هستند. بر اساس آمار منتشره از سوی موسسه خانه …
نقش مهم تصویرگری در انتقال مفهوم شعر
بیوک ملکی، شاعر و نویسنده پیشکسوت کودک و نوجوان، مهمترین مشکل کتابهای درسی را اشکال زبانی دانست و گفت: هدف ادبیات، زبانآموزی است و شعرها و داستانها باید در وهله اول بتوانند زبان را به مخاطبانشان بیاموزند، اما متاسفانه این اتفاق در …
امیرخانی: تولید آثار بدیع و افکار جدید مانع کتابسازی میشود
غلامرضا امیرخانی، سرپرست معاونت کتابخانه ملی معتقد است: موثرترین راه جلوگیری از کتابسازی، تلاش برای تولید هر چه بیشتر آثار بدیع و افکار جدید است. این اتفاق به طور خودکار، بازار کتابسازی را از رونق خواهد انداخت. کتابسازی پدیده جدیدی نیست و مرور …
رشد 12 درصدی نشر کتاب و کاهش یکدرصدی شمارگان در 6 ماه نخست سال 94
واحد اطلاع رسانی کتاب موسسه خانه کتاب، آمار و اطلاعات وضعیت نشر کتاب در 6ماه نخست سال 1394 را اعلام کرد. در 6 ماه نخست سال 1394 تعداد33 هزار و 886 عنوان کتاب منتشر شده که این آمار در 6 ماه نخست سال گذشته 30 هزار و288 عنوان بوده و بر این اساس نشر کشور با 12 …
«اورهان پاموک»: غریزه بشری به خواندن و نوشتن رمان همچنان متمایل است
«اورهان پاموک»، نویسنده مطرح کشور ترکیه و برنده جایزه نوبل ادبیات، به مناسبت انتشار آخرین کتاب خود با نام «چیز عجیبی در ذهنم» (A Strangeness in My Mind) در گفتوگو با «گاردین» درباره چگونگی نوشتن اثری حماسی درمورد استانبول و دلیل اینکه …
غلامی جلیسه: توجه به شکل و ظاهر کتاب هزینه نیست، سرمایهگذاری برای ترویج مطالعه است
مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب با بیان اینکه در جشنوارههایی که در سالهای گذشته در حوزه کتاب برگزار شدهاند، کمتر به موضوع ظاهر و فیزیک کتاب توجه شده است، گفت: توجه به شکل و ظاهر کتاب، هزینه نیست بلکه نوعی سرمایهگذاری برای ترویج …
سلیقه طراحان کتابهای درسی زیر سایه سنگین نویسندگان
سید افشید فاطمینظر، طراح کتاب و مدیر انتشارات جام زرین، در یادداشت زیر و پس از بررسی موردی کتابهای درسی دوره ابتدایی، برخی ضعفهای این کتابها را در زمینه طراحی جلد و صفحههای داخلی برشمردهاست. سید افشید فاطمی نظر: با فرا رسیدن …