نام:
نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
نکات مهمی که مؤلفان و ناشران باید در قراردادهای نشر به آنها توجه کنند
بازرس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در کارگاه حقوق نشر که در سرای اهل قلم برگزار شد، ضمن ارائه تعاریف تصنیف، تألیف، ترجمه و تدوین، به بیان نکات مهمی که مؤلفان و ناشران باید در قراردادهای نشر به آنها توجه داشته باشند، پرداخت. کارگاه حقوق نشر …
244 کتاب ادبی در هفته آخر شهریور منتشر شد
در روزهای انتهایی تابستان امسال 244 عنوان کتاب ادبی به بازار راه یافت. از 26 شهریور ماه تا دوم مهر ماه 244 عنوان کتاب ادبی منتشر شد. 155 کتاب چاپ اولی بر پیشخان کتابفروشیها نشست و 89 کتاب دیگر تجدید چاپ بود. 192 کتاب تألیفی و 52 عنوان مربوط به ترجمه …
سیامک گلشیری: کتابهای ژانر وحشت ذهن بچهها را منسجم میکند
سیامک گلشیری، از نویسندگان کتابهای ژانر ترس و وحشت معتقد است کودکان و نوجوانان قبل از هرچیزی نیاز دارند ذهنشان خلاق شود و رمانهایی که در این ژانر تولید میشود به دلیل قصه قوی که دارند این خلاقیت را در ذهن بچهها ایجاد میکنند. همچنین …
زرشناس: ادبیات شبه مدرن ایران اخلاقگریز است
زرشناس در نشست «تاملی بر ادبیات داستانی سده پیش از انقلاب اسلامی» ضمن اشاره به تلاشهای فرهنگی استعمار برای ورود به ایران گفت که ادبیات شبه مدرن، اخلاق گریز و غیر مذهبی است. حجوانی نیز عنوان کرد: تنها شهریار زرشناس است که میتواند در مدت …
آیا جوایز ادبی برای افزایش میزان فروش کتابها کافی است؟
هرگاه درباره جوایز کتاب سخن گفته میشود، میشنویم که این جوایز به افزایش فروش کتابها منجر میشود اما آنچه ممکن است ندانیم این است که این میزان فروش تا چه اندازه باید باشد تا رضایتمندی نویسنده را درپی داشته باشد. بهتازگی …
مدیریت بحران در عرصه نشر
غلامرضا پورحیدری، رئیس انجمن علمی مدیریت بحران ایران در یادداشتی که برای ایبنا نوشته میگوید: نشر در زمینه مدیریت بحران چندان قوی عمل نمیکند که این مساله ناشی از عوامل مختلفی است، با وجود این عملکرد نهادهای غیردولتی زمینهساز بروز …
بازار داغ ادبیات در آستانه پاییز
در هفته گذشته (از نوزدهم تا 26 شهریور ماه) 214 عنوان کتاب ادبی منتشر شد. از میان 214 عنوان کتاب تازه منتشر شده در حوزه ادبیات 137 کتاب چاپ اولی و 77 کتاب تجدید چاپ بود. 175 کتاب تألیفی و 39 عنوان ترجمه از متون ترجمهای بود. از این میان 139 کتاب توسط ناشران …
دولتآبادی: نویسنده باید به دور از حاشیهها قلندرانه کارش را بکند
محمود دولتآبادی در نشست دیدار با مخاطبانش در کتابخانه ملی، گفت: «من نه به نوبل ادبیات فکر میکنم و نه به بومی بودن کارم. کارم را می کنم.» علی دهباشی هم بخشی از یادداشت محمدعلی جمالزاده در ستایش «کلیدر»را خواند. محمود …
تاکید بر ترویج کتابخوانی با کمک رسانههای جمعی در مدرسه تابستانی خواندن
اولین روز از دومین دوره مدرسه تابستانی خواندن (ویژه آقایان) با برگزاری کلاسهای نظریههای ترویج خواندن، تجربیات موفق ترویج خواندن در جهان ، کتابخانههای عمومی و سیاستگذاری محلی خواندن به کار خود خاتمه داد. در اولین روز از دومین دوره …